Het VEA lidmaatschap

De VEA vertegenwoordigt alle bureaus in de creatieve industrie die staan voor kwaliteitsverbetering en innovatie en vinden dat er een collectief belang is om voor op te komen. VEA leden dragen het keurmerk voor kwaliteit in dienstverlening, deskundigheid, continuïteit, onafhankelijkheid en verantwoord zaken doen. Ben je op zoek naar een bureau? Kies dan voor een bureau dat VEA lid is. Ben je zelf een bureau? Bekijk hieronder alle voordelen van het lidmaatschap.

Word lid

Waarom?

10 redenen om je bij de VEA aan te sluiten

Keurmerk

Het VEA lidmaatschap is hèt keurmerk voor kwaliteit, deskundigheid, continuïteit, onafhankelijkheid en verantwoord zaken doen.

Kennis

Je krijgt toegang tot een brede kennisbank met informatie voor management op het gebied van trends, benchmarks, uurtarieven, winstgevendheid, arbeidsvoorwaarden etc…

Netwerk

…En tot het relatienetwerk van de beste bureauleiders in de Nederlandse markt. Niet alleen via evenementen, maar ook via onze online Community.

Belangenbehartiging

De VEA verdedigt de zakelijke belangen van haar leden middels de pitchcode, copyrichtbank, modelcontracten etc.

Lobby

Wij komen op voor jouw belangen in de industrie richting overheid en consumentenorganisaties. In samenwerking met collega-associaties komen we op voor de vrijheid van meningsuiting.

Inspiratie

Alle leden kunnen deelnemen aan diverse evenementen en inspiratiesessies over ontwikkelingen en innovaties.

Educatie

VEA college biedt diverse trainingen en opleidingen toegespitst op het vak. Daarnaast motiveren we studenten voor een carrière in de reclame.

Promotie

VEA (mede-)organiseert diverse evenementen als de Effie Awards, 24Academy en de Embassy of Dutch Creativity in Cannes, ter promotie van het vak.

Leadership

Het zijn de verenigde talenten van de 100 toonaangevende bureaus van Nederland.

Korting

Last but not least: VEA leden krijgen hoge kortingen op trainingen, cursussen en events.

Ook lid worden?

Het lidmaatschap bedraagt €2998,- excl. BTW per kalenderjaar.

Vraag lidmaatschap aan Bekijk leden

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie