Kunde voor vandaag

page

Content

VEA Assist

Eerste hulp voor ondernemers: Hier vind je alle benodigde documenten voor betere bedrijfsvoering. (VEA Assist is alleen beschikbaar voor leden)

page

Content

VEA Community

Het VEA Netwerk verbindt alle leden met elkaar, ongeacht hun functie. Het is onze inspiratiebak en vraagbaak. (Het Netwerk is alleen beschikbaar voor leden)

news

News

Uitslag VEA Thuiswerk Enquête

9 apr 2020

De enquête werd in de afgelopen twee weken verspreid onder VEA en RA*W leden. Wat vinden jullie eigenlijk van deze specifieke thuiswerk situatie? Wat doen jullie om je kop erbij te houden? Hoe zorg je voor de nodige ontspanning? Zet je schrap, want hier volgen de uitkomsten..

news

News

10 tips voor een winnende Effie-case

24 jun 2019

De inzendingen voor de Effie Awards zijn geopend. Lees hier tips om je winkans te vergroten en ga er direct mee aan de slag!

news

News

BIG MAG – a Taste of Magazines

23 mei 2019

Sara van Gorp ontvangt als gastvrouw vele sprekers, waaronder de internationaal gerenommeerde Juan Señor, onder andere bekend als moderator van het Festival of Creativity in Cannes. Hij showt je de opvallendste wereldwijde…

news

News

Nieuwe en gewijzigde reclamecodes

1 feb 2019

Per 1 februari 2019 maakt de Code Aanprijzing Gezondheidsproducten (CAG) deel uit van de Nederlandse Reclame Code. Daarmee samenhangend zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in de Code Publieksreclame Geneesmiddelen (CPG)…

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie