Kennis voor morgen

page

Content

VEA College

Om toegevoegde waarde te leveren in ons vak, zijn professionele èn persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Bekijk hier ons programma van gekwalificeerde trainingen en masterclasses, speciaal gericht op het communicatievak.

page

Content

Events

Wij geloven dat kennisdeling zorgt voor effectievere communicatie. Ontdek hier al onze opkomende evenenten, waaronder de Effie Awards.

page

Content

VEA Community

Het VEA Netwerk verbindt alle leden met elkaar, ongeacht hun functie. Het is onze inspiratiebak en vraagbaak. (Het Netwerk is alleen beschikbaar voor leden)

colleges

College

The Summer School of Advertising

Elke woensdag tussen 24 juni & 12 augustus - 8 - Online

VEA, IAB Nederland, MWG en PMA hebben samen met Upgrade de handen in een geslagen en een kosteloos opleidingsprogramma opgezet voor de digitale marketing- en media-industrie: ‘The Summer School of Advertising’.

news

News

Uitslag VEA Thuiswerk Enquête

9 apr 2020

De enquête werd in de afgelopen twee weken verspreid onder VEA en RA*W leden. Wat vinden jullie eigenlijk van deze specifieke thuiswerk situatie? Wat doen jullie om je kop erbij te houden? Hoe zorg je voor de nodige ontspanning? Zet je schrap, want hier volgen de uitkomsten..

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie