Kennis voor morgen

page

Content

VEA College

Om toegevoegde waarde te leveren in ons vak, zijn professionele èn persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Bekijk hier ons programma van gekwalificeerde trainingen en masterclasses, speciaal gericht op het communicatievak.

page

Content

Events

Wij geloven dat kennisdeling zorgt voor effectievere communicatie. Ontdek hier al onze opkomende evenenten, waaronder de Effie Awards.

page

Content

VEA Community

De VEA Community verbindt alle leden met elkaar, ongeacht hun functie. Het is onze inspiratiebak en vraagbaak. (De community is alleen beschikbaar voor leden)

events

Event

Effie Awards 2019

11 mei 2019 - Het Concertgebouw | Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam

Dit is wereldwijd de meest prestigieuze vakprijs voor de marketing- en reclamebranche. In Nederland is dit de enige award die wordt toegekend voor effectieve communicatie.

colleges

College

VEA Kickstart 2019

5 september 2019 - 11

Dit multidisciplinaire opleidingsprogramma is speciaal voor starters in het communicatievak met 0-2 jaar ervaring. Account- en projectmanagers, (digital) producers, creatieven, strategen, mediaplanners, alle starters die bij een VEA bureau werken…

news

News

Hogeschool Leiden Effies

20 apr 2018

Gisteren organiseerde Hogeschool Leiden in samenwerking met de VEA de ‘Hogeschool Leiden Effies’. Eerstejaarsstudenten van de opleiding Commerciële Economie presenteerden hun zelfgemaakte cases. Een geslaagde middag met creatieve en originele campagnes….

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief