De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

linkedin google

Alle VEA Members in één keer gevonden

Werken met een VEA lid is werken met een betrouwbaar, erkend en uiterst vakbekwaam bureau. VEA bureaus hebben ideeën waar je nooit aan gedacht zou hebben. Ideeën die je aangenaam zullen verrassen. Ideeën die echt werken. Zij zijn de creatieve pioniers van vandaag en morgen. Het lidmaatschap van de VEA is een indicator voor het succes van een agentschap. Het is een teken van kennis, financiële stabiliteit en professionaliteit.

Amsterdam

Mindshare Netherlands

020-5171611

 • Website
 • Meer

Mindshare Netherlands

www.mindshareworld.com/netherlands

Mindshare is een mediabureau dat haar klanten dagelijks helpt bij het realiseren van een grote varieteit aan doelstellingen. Wij willen de leading business partner zijn voor onze klanten en helpen hun business te laten groeien. Via consumenten-, media- en merkinzichten - Big Data - helpt Mindshare de juiste media en middelen te selecteren om een doelstelling te behalen. 

Alles begint en eindigt in media

Om een groter aandeel in de mindset van de consument te veroveren is een slimme strategie en een uniek, creatief idee onmisbaar. Ook een snelle, flexibele en zorgvuldige uitvoering is een vereiste, met als centraal punt de wensen en doelstellingen van onze opdrachtgever. 

We helpen onze opdrachtgevers met het begrijpen van, navigeren in en het omgaan met het continu veranderende medialandschap. Voor elke opdrachtgever vormen we een team van specialisten dat met de specifieke vraagstukken en doelstellingen aan de slag gaat. Onze organisatiestructuur is zo ingericht dat we niet alleen effectieve strategieën, creatieve ideeën en persoonlijke service kunnen garanderen, maar ook een goede prijs. 

Wij stimuleren continu om origineel denkwerk toe te passen op elk aspect van onze business. Hoe en waar we werken; hoe we trading organiseren; welke tools we ontwerpen; hoe we inzichten genereren; hoe we ideeën ontwikkelen. Als het al gedaan is, is het niet goed genoeg. Als je het eerder hebt gezien, denk nog eens na. Snelheid, teamwork en provocatie zijn de bouwstenen om origineel denkwerk toe te passen.

*

Contactpersoon
Ruud de Langen

Meet us

Karperstraat 8
1075 KZ Amsterdam

TEL: 020-5171611

Heerlen

Mockus

045 - 40 40 990

 • Website
 • Meer

Mockus

www.mockus.nl/

Mockus is een compact full service communicatiebureau dat creativiteit gebruikt om de impact van communicatie te maximaliseren. Dat betekent voor iedere opdrachtgever en iedere uiting weer iets anders. Geen uiting is gelijk.

Steeds opnieuw kruipen we in de huid kruipen van de lezer, de bezoeker, de klant, de burger. Wat beweegt deze vrouw, waar is die jongen gevoelig voor, hoe denkt zij daar? Tegelijkertijd analyseren we het karakter van onze opdrachtgever. Wat past bij jou? Wat maakt jou anders dan de rest? En waarom is dat zo relevant voor de rest van de wereld?

Meet us

Willemstraat 91A
6412 AP Heerlen

TEL: 045 - 40 40 990

Amsterdam

N=5

020-5356373

 • Website
 • Meer

N=5

www.nis5.nl

Het grootste onafhankelijke bureau van Nederland

Wij hechten vóór alles aan onze onafhankelijkheid. Het is de beste garantie dat 100% van onze aandacht naar onze klanten uitgaat. Een Rotterdams bureau in Amsterdam Niet alleen door onze mooie locatie aan de haven, maar vooral ook door onze mentaliteit. No-nonsense dus. Geen eindeloze rapporten- en kartonnenparades. Geen brede overlegstructuren met te veel mensen.

360 graden en 365 dagen In onze campagnes gaan merk & activatie hand in hand. 360-gradencampagnes die ervoor zorgen dat merken 365 dagen per jaar relevant en aantrekkelijk zijn. In alle mogelijke media.

Open keuken Bij een goed restaurant mag je in de keuken kijken. Zo ook bij N=5. Openheid en transparantie dus. Het betekent onder meer dat klanten onbelemmerd deel kunnen uitmaken van het ontwikkelingsproces.

*

Contactpersoon
Barbara Heij

Meet us

Danzigerkade 17
1013 AP Amsterdam

TEL: 020-5356373

Veghel

New Brand Activators

+31 413 74 72 00

 • Website
 • Meer

New Brand Activators

www.wearenew.nl

Wij zijn New Brand Activators. We schakelen direct tussen denken, meten en doen. Met als doel: mensen en merken in beweging brengen. Dat doen we door creatieve ideeën, kennis uit data en slimme strategie te combineren tot scorende campagnes en relevante content.

New Brand Activators is gespecialiseerd in food- en retailcommunicatie. Wij ontwikkelen merkconcepten, creëren merkactivaties en maken communicatiemiddelen. We hebben een eigen foto- en videostudio met ca. 1.250 m2 met drie (horeca)keukens en zijn in hart en nieren contentmakers. Onze ruim 35 creatieve professionals zijn in 2018 uitgeroepen tot het beste reclamebureau van Brabant.

Meet us

Eisenhowerweg 13a
5466 AB Veghel
Nederland

TEL: +31 413 74 72 00

Creative Playground
Creative Playground

Rotterdam

NoSuchCompany

010-2441044

 • Website
 • Meer

NoSuchCompany

www.nosuch.nl

NOSUCH verbindt al meer dan 15 jaar succesvol mens en merk. We geloven in menselijke relaties en de relaties die mensen met merken hebben. Verbinden doen we met gevoel, vanuit het hart van het merk. Altijd gericht op resultaat, kwalitatief en kwantitatief. Bij NOSUCH vind je alles onder 1 dak, van strategie & concepting tot 3D-animatie, marketing automation en funnel management. Dat maakt dat klanten snel kunnen schakelen in de dynamische wereld waarin we leven.

**

Contactpersoon

Roger Beniers

Meet us

Schiehavenkade 214-222
3024 EZ Rotterdam

TEL: 010-2441044

Amsterdam

Ogilvy

020 – 796 30 00

 • Website
 • Meer

Ogilvy

ogilvy.nl

Here in Amsterdam we’re a full service agency just shy of 100 people, fearlessly led by CEO Edgar Molenaars, CFO Heleen Heijt, CCO’s Peter van Rij & Martijn van Marle and CSO Daan Remarque.

Globally, we’re part of a network that has been recognized as Cannes Lions Network of the Year five times in a row and EFFIE’s Most Effective Network of the Year three times. 

 

Meet us

Pilotenstraat 41
1059 CH Amsterdam

TEL: 020 – 796 30 00

Amstelveen

Omnicom Media Group

020-5452500

 • Website
 • Meer

Omnicom Media Group

www.omnicommediagroup.nl

Omnicom Media Group Omnicom Media Group (OMG) is de media services divisie van Omnicom Group inc. (NYSE: OMC), een wereldspeler op het gebied van adverteren, marketing en corporate communicatie die de belangen behartigt van meer dan 5000 klanten in meer dan 100 landen.

Omnicom Media Group bestaat uit de full service netwerken van OMD, PHD, M2M en DB Reklame Services als ook uit een aantal strategische business units op het gebied van media communicatie.

Door deel uit te maken van Omnicom Media Group hebben alle entiteiten voor hun klanten de mogelijkheid mee te liften op de media resources en inkoopkracht van Omnicom Media Group.

*

Contactpersoon
Ludovic van Mierlo

Meet us

Amsterdamseweg 204
1182 HL Amstelveen

TEL: 020-5452500

's-Hertogenbosch

Persuade

073-5232200

 • Website
 • Meer

Persuade

www.persuade.nl

"It's no longer about telling and selling. It's about bringing a relationship mind-set to everything we do." (Jim Stegel, Procter & Gamble).

Bij Persuade noemen we dat Brand Interaction. Wij geloven in merken die goed luisteren, de dialoog aangaan en oprechte interesse tonen. Vooral die merken trekken de beste klanten en verkopen het meest. En verdienen oprechte loyaliteit.

De klant bepaalt. En staat alleen nog maar open voor relevante proposities. Daarbij is het de kunst ze te raken op het juiste moment en via het juiste kanaal. Persuade ontwikkelt geïntegreerde, cross mediale campagnes. En kijkt vanuit een 360° perspectief naar de mogelijke oplossingen en het medialandschap. Altijd resultaatgericht en meetbaar. Zodat wij steeds weer leren. En u steeds slimmer wordt.

*

Contactpersoon
Michiel. Rijshouwer

Meet us

Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch

TEL: 073-5232200

Amstelveen

PHD Media

020-5451811

 • Website
 • Meer

PHD Media

www.url.nl

Meet us

Amsterdamseweg 204
1182 HL Amstelveen

TEL: 020-5451811

Amsterdam

Publicis

020-4604500

 • Website
 • Meer

Publicis

www.publicis.nl

Lead the Change
Ons wereldwijde motto. Want we weten allemaal dat de wereld snel verandert. Nieuwe distributiekanalen, socio-economische verschuivingen, veranderingen in het digitale landschap, zich anders gedragende consumenten of bewegingen van concurrenten. Dat hoeft geen bedreiging te zijn, sterker nog, het kan merken juist verder brengen. Sterke merken denken vooruit, kunnen richting geven aan veranderingen, brengen ze zelfs teweeg.

Changing Ideas
Daarvoor zijn ideeën nodig die ook echt iets veranderen. Doordat ze rekening houden met de veranderingen van deze tijd. Gebaseerd op gekwantificeerde data (of een waarheid als een koe). Met een onderscheidende strategische invalshoek. Een creatieve uitwerking die dat inzicht tussen de oren brengt. Of in het hart.

Kwaliteit over de hele linie
Publicis is een 360° geïntegreerd reclamebureau, waarin creativiteit centraal staat. Digital is geen aparte discipline, maar een fundamenteel onderdeel. Naast 360° conceptontwikkeling zijn er specifieke kerncompetenties. KOEN voor loyalty- en contentmarketing, Compasso voor retailcommunicatie en GPR is binnen Publicis de specialist als het gaat om lokale communicatie. Specialisten die nauw met elkaar samenwerken. Zodat we kwaliteit leveren over de hele linie.

*
 

Meet us

Joop Geesinkweg 209
1114 AB Amsterdam

TEL: 020-4604500

Amsterdam

Qontent Matters

(0)20 707 4696


 • Website
 • Meer

Qontent Matters

qontentmatters.nl/

Wij zijn een creatief bureau dat gelooft dat merken, producten en diensten voor iedereen begrijpelijk moeten zijn. 

Daarom bedenken wij toegankelijke, creatieve concepten. Deze denken we niet alleen uit, we brengen ze ook tot leven.

Meet us

Funenpark 1
1018 AK Amsterdam

TEL: (0)20 707 4696


Qontent Matters Office Amsterdam
Qontent Matters Office Amsterdam

Amsterdam

Redmatters

020 217 03 96

 • Website
 • Meer

Redmatters

redmatters.com

De mens kiest vanuit het hart en maakt keuzes op basis van emotie. Merken en organisaties raken harten met Redmatters als creatieve partner. Zo maken we de wereld mooier. Wij geloven dat elk merk en elke organisatie een uniek verhaal te vertellen heeft. Ons doel is dit verhaal samen met jou boven tafel te krijgen en te vertalen naar creaties met impact. 

Eerst terug naar het hart. Zo versterken we samen jouw merk. We gaan terug naar het hart van je merk. Waar kom je vandaan, wat motiveert je en wat maakt je uniek ten opzichte van anderen? We doen dit niet op eigen houtje, maar altijd samen met jou. Van daaruit ontwikkelen we strategie, creatieve concepten en middelen. De online en offline mogelijkheden zijn eindeloos, maar staan nooit op zichzelf en hebben één gezamenlijk doel: de doelgroep meenemen in jouw verhaal. Het op creatieve wijze communiceren van de eigen geloofwaardige en unieke waarden brengt je doelgroep namelijk in beweging en maakt klanten tot fans. 

We doen eerst een stapje terug, om vervolgens in volle vaart op jouw doelen af te gaan. 

Meet us

Herengracht 124-128
1015 BT Amsterdam

TEL: 020 217 03 96

Amsterdam

Roorda

020-6648811

 • Website
 • Meer

Roorda

www.roorda.nl

De kortste weg naar resultaat.

Bij echte resultaten draait het niet om impact, propositiebekendheid of TOMA, maar om verandering in gedrag. Of dat nu gaat om koopgedrag, zoekgedrag of maatschappelijk gedrag. Voorheen werd vaak de omweg via kennis en houding naar gedrag bewandeld, maar dat werkt slechts als ons gedrag het gevolg van 100% rationele, logische keuzes zou zijn. Maar menselijk gedrag is vaak onbewust en emotioneel gedreven. We kiezen met ons hart ipv met ons hoofd. En als je daarna vraagt waarom we die keuzes maken, komen we met een kloppende, rationele verklaring. Oftewel: mensen zeggen wat ze denken, maar doen wat ze voelen. En omdat wij de kortste weg naar resultaat zoeken, vertalen we daarom wetenschappelijke gedragsinterventies door naar concepten die mensen raken. Het liefst recht in het hart. 

*

Contactpersoon
Hans Bauman 

Meet us

Nieuwe Teertuinen 25
1013 LV Amsterdam

TEL: 020-6648811

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.