De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

linkedin google

VEA College 2019

Voor de VEA is professionele en persoonlijke ontwikkeling van iedereen uit de bureauwereld van zeer groot belang voor het leveren van toegevoegde waarde in ons vak. Het VEA College biedt hiervoor een programma van gekwalificeerde opleidingen, trainingen en workshops die zijn toegespitst op de adviserende kant van het communicatievak. Voor verschillende disciplines en niveaus, over verschillende onderwerpen. Bekijk hieronder het aanbod.

Win-win: Successful Negotiation (VEA Inhouse Training)

Win-win: Successful Negotiation (VEA Inhouse Training)

Datum Data in overleg
Locatie

Locatie in overleg

Contact Juliette
Email

Inschrijven

Wil je effectiever en slimmer onderhandelen en herken je een van de volgende zaken en vragen? ‘Korting is bij ons de standaard’; er wordt al snel korting richting de klant gegeven zonder goed na te denken of dit wel wenselijk is. Hoe ga ik om met een professionele inkoper/Procurement medewerker aan de klantkant. Hoe sta ik stevig in de onderhandeling, met respect voor mijn eigen belangen EN die van mijn gesprekspartner zodat de relatie en het resultaat optimaal is?

Een goede onderhandelaar kenmerkt zich door een sterk sociaal en communicatief vermogen, assertief gedrag en laten zich niet leiden door angst.

De moderne onderhandelaar streeft naar openheid en stuurt op wederzijds commitment om zo niet alleen een winstgevende deal te sluiten maar ook een winstgevende relatie aan te gaan. De centrale vraag is hoe onderhandel ik steviger met behoud van de relatie?

Wat houdt de training in?
Leren is doen: door praktijksituaties af te wisselen met theorie én met toepassingsmomenten ervaar je in de praktijk het verschil en leren wordt op deze manier geborgd. Na een kort theoretisch deel wordt via praktijksituaties volop geoefend met rollenspellen, cases, oefeningen en praktijksituaties. Tijdens en na de training word je -met zelf aangeleverde praktijksituaties- gestimuleerd om de geleerde zaken blijvend toe te passen.

Deze training is GEEN technische onderhandeltraining waarbij ingegaan wordt op de financiële aspecten binnen het domein van onderhandelen. Het gaat primair over de vaardigheden die van belang zijn om scherp te zijn op jouw onderhandelwensen met behoud van de relatie.

Tussen de twee sessies door (meestal een periode van ongeveer 2 tot 3 weken) krijg je praktijkgerichte opdrachten mee. Met het toepassen van de geleerde inzichten en vaardigheden van de eerste sessie ga je ervaren wat het effect is in jouw gesprekken. Met deze bevindingen ga je dan tijdens de tweede sessie weer verder zodat je weer een stap verder kunt in je ontwikkeling.  Na deze sessies ontvang je een guideline waarin je met je team/collega’s samen gaat bespreken waar je de inzichten en vaardigheden vanuit de training ook daadwerkelijk in zet in de praktijk en hoe je als team/collega’s elkaar hierin verder kunt stimuleren en ondersteunen.

 

 

 

Startdatum

Data in overleg

Doelgroep

Deze training is gericht op accountmanagers, salesmanagers, en andere medewerkers en leidinggevenden, die regelmatig commerciële onderhandelingen voeren.

Essentie opleiding

Na deze training ben je je meer bewust van je eigen onderhandelstijl en hoe je je vaardigheden beter in kan zetten. Uiteindelijk ben je in staat om een succesvolle onderhandeling te voeren en het hoogste rendement uit een onderhandeling te halen met behoud van de relatie met je klant.

Docenten

Fleur van Osch

Duur

Twee sessies van 4 uur.

Data

in overleg

Locatie

Locatie in overleg

Kosten

Prijs voor VEA-leden en VPRA-leden - excl. btw:

Training tussen 1 en 6 personen €2250,- (begeleiding door 1 trainer) en bij 7 t/m 12 personen €3650,- (Begeleid door 2 trainers).

Prijs voor niet VEA-leden +25%

Inschrijven

Mocht je geinteresseerd zijn, graag een email sturen naar Juliette@vea.nl

Voor meer informatie

Juliette@vea.nl
020 642 5642

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.