De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

linkedin google

VEA College 2019

Voor de VEA is professionele en persoonlijke ontwikkeling van iedereen uit de bureauwereld van zeer groot belang voor het leveren van toegevoegde waarde in ons vak. Het VEA College biedt hiervoor een programma van gekwalificeerde opleidingen, trainingen en workshops die zijn toegespitst op de adviserende kant van het communicatievak. Voor verschillende disciplines en niveaus, over verschillende onderwerpen. Bekijk hieronder het aanbod.

Personal Power and Influence (VEA Inhouse Training)

Personal Power and Influence (VEA Inhouse Training)

Datum Data in overleg
Locatie

Locatie in overleg

Contact Juliette
Email

Inschrijven

In het dagelijks leven word je continu beïnvloed en op jouw beurt beïnvloed jij weer anderen. Ook in je werk gebeurt dit, maar in hoeverre ben jij je bewust van je eigen stijl van beïnvloeden? Kun jij je stijl flexibel inzetten zodat je overtuigend overkomt, draagvlak genereert, waardoor jij je doelen makkelijker bereikt?

Wat houdt de training in?
Tijdens deze training ga je ervaren welke beïnvloedingsstijl jij met name inzet en welke andere manieren er verder nog zijn waardoor jij jouw beïnvloedingsrepertoir kan verbreden en beter kan laten aansluiten bij de ander. Door middel van korte theoretische voorbeelden rond het thema invloed ga je praktisch aan de slag met diverse beïnvloedingsstijlen de impact op anderen.

Tijdens en na de training word je middels persoonlijke praktijkopdrachten gestimuleerd om de geleerde zaken toe te passen en gaan we tijdens de tweede sessie dieper in op je eigen ervaringen om je weer een extra boost te geven in je ontwikkeling. Na deze sessies ontvang je een guideline waarin je met je team/collega’s samen gaat bespreken waar je de inzichten en vaardigheden vanuit de training ook daadwerkelijk in zet in de praktijk en hoe je als team/collega’s elkaar hierin verder kunt stimuleren en ondersteunen.

 

 

 

Startdatum

Data in overleg

Doelgroep

Deze training is gericht op accountmanagers, salesmanagers, en andere medewerkers en leidinggevenden, waarbij overtuigend zijn een belangrijke rol speelt in hun functioneren.

Essentie opleiding

Na deze training ben je je meer bewust van jouw beïnvloedingsstijl en welk effect dit heeft op anderen, heb je geoefend met meerdere werkende stijlen en leer je hoe je op een voor jouw natuurlijke manier anderen kan overtuigen.

Docenten

Fleur van Osch

Duur

Twee sessies van 4 uur.

Data

in overleg

Locatie

Locatie in overleg

Kosten

Prijs voor VEA-leden en VPRA-leden - excl. btw:

Training tussen 1 en 6 personen €2250,- (begeleiding door 1 trainer) en bij 7 t/m 12 personen €3650,- (Begeleid door 2 trainers).

Prijs voor niet VEA-leden +25%

Inschrijven

Mocht je geinteresseerd zijn, graag een email sturen naar Juliette@vea.nl

Voor meer informatie

Juliette@vea.nl
020 642 5642

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.