De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

linkedin google

VEA College 2019

Voor de VEA is professionele en persoonlijke ontwikkeling van iedereen uit de bureauwereld van zeer groot belang voor het leveren van toegevoegde waarde in ons vak. Het VEA College biedt hiervoor een programma van gekwalificeerde opleidingen, trainingen en workshops die zijn toegespitst op de adviserende kant van het communicatievak. Voor verschillende disciplines en niveaus, over verschillende onderwerpen. Bekijk hieronder het aanbod.

Personal Branding in dialoog en presentatie (VEA Inhouse Training)

Personal Branding in dialoog en presentatie (VEA Inhouse Training)

Datum Data in overleg
Locatie

Locatie in overleg

Contact Juliette
Email

Inschrijven

Wil jij weten wat jou onderscheidt van andere mensen als het gaat om jezelf positioneren en profileren in gesprekken en presentatie? Wil je weten waar jouw kracht zit en hoe je dit kunt presenteren op een voor jou authentieke en daarmee ontspannen manier? Wil je jouw persoonlijke stijl nog sterker bellichten en zoek je meer verbinding met je ‘publiek’ vanuit je eigen waarden en persoonlijke kracht, dan kan dit een interessante training voor jou zijn. 

Wat houdt de training in?
We gaan kijken naar hoe jij overkomt op anderen, waar jij je kracht nog meer kan inzetten en ook waar je jezelf soms kleiner maakt dan nodig is. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in het te snel toegeven aan de wens van de ander, stilvallen, terugtrekken, kritisch worden op de inhoud zonder echt een statement te maken (‘ja-maar’) en zo voorts. In deze training gaat het om zelfinzicht gecombineerd met korte presentaties in een veilige omgeving waarbij het er niet om gaat om het meteen goed te doen, maar om te kunnen onderzoeken waar je interne belemmering zit en vooral ook waar jij vanuit je eigen drijfveren en kracht jezelf steviger en meer authentiek -en dus meer ontspannen- kan neerzetten.

Tijdens en na de training word je middels persoonlijke praktijkopdrachten gestimuleerd om de geleerde zaken toe te passen en gaan we tijdens de tweede sessie dieper in op je eigen ervaringen om je weer een extra boost te geven in je ontwikkeling. Na deze sessies ontvang je een guideline waarin je met je team/collega’s samen gaat bespreken waar je de inzichten en vaardigheden vanuit de training ook daadwerkelijk in zet in de praktijk en hoe je als team/collega’s elkaar hierin verder kunt stimuleren en ondersteunen.

 

 

 

Startdatum

Data in overleg

Doelgroep

Deze training is gericht op mensen in rollen en functies waarbij het belangrijk is om jezelf stevig en authentiek te presenteren en neer te zetten. Dit hoeft niet per se alleen voor klanten te zijn, maar ook richting collega’s en andere stakeholders. De training richt zich niet op basis presentatietechnieken, maar met name hoe je anderen kunt boeien en binden met jouw unieke manier van profileren en presenteren.

Essentie opleiding

Na deze training ben je je meer bewust hoe je overkomt op anderen, wat jou drijft, hoe jij je met jouw eigen unieke stijl anderen aan je kunt binden en waar je kracht zit. Na deze training heb je praktische tips, aanknopingspunten en nieuwe inzichten in hoe jij jezelf krachtiger en met meer zelfvertrouwen neer kan zetten.

Docenten

Fleur van Osch

Duur

Twee sessies van 4 uur.

Data

in overleg

Locatie

Locatie in overleg

Kosten

Prijs voor VEA-leden en VPRA-leden - excl. btw:

Training tussen 1 en 6 personen €2250,- (begeleiding door 1 trainer) en bij 7 t/m 12 personen €3650,- (Begeleid door 2 trainers).

Prijs voor niet VEA-leden +25%

Inschrijven

Mocht je geinteresseerd zijn, graag een email sturen naar Juliette@vea.nl

Voor meer informatie

Juliette@vea.nl
020 642 5642

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.