De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

linkedin google

VEA College 2019

Voor de VEA is professionele en persoonlijke ontwikkeling van iedereen uit de bureauwereld van zeer groot belang voor het leveren van toegevoegde waarde in ons vak. Het VEA College biedt hiervoor een programma van gekwalificeerde opleidingen, trainingen en workshops die zijn toegespitst op de adviserende kant van het communicatievak. Voor verschillende disciplines en niveaus, over verschillende onderwerpen. Bekijk hieronder het aanbod.

Effective Client Relationships (VEA Inhouse Training)

Effective Client Relationships (VEA Inhouse Training)

Datum Data in overleg
Locatie

Locatie in overleg

Contact Juliette
Email

Inschrijven

Hoe maak ik impact en profileer ik mijzelf in gesprekken met klanten en relaties; hoe ontwikkel ik mijn klantrelaties verder, hoe heb ik meer invloed op het besluitvormingsproces; hoe krijg ik een gelijkwaardige relatie met mijn klanten en word ik gezien als 'De sparringpartner' van mijn klant?” Dit zijn vragen waar we in deze training mee aan de slag gaan. David Maister, een van de inspiratoren achter ‘The trusted Advisor” zegt hierover: “In alles wat je wil, ben je afhankelijk van anderen; de vraag is hoe krijg je die ander zover dat hij jou graag wil geven, wat je wil?

De basisvoorwaarde is vertrouwen. Daar gaat deze leergang over: hoe creëer ik die vertrouwensrelatie? Welke skills heb ik daarvoor nodig? En hoe zet ik die in?

Wat houdt de training in?
Door praktijksituaties af te wisselen met theorie én met toepassingsmomenten ervaar je in de praktijk het verschil en leren wordt op deze manier geborgd. Reken dus op een praktijkgerichte training. Na een kort theoretisch deel wordt via praktijksituaties volop geoefend met rollenspellen, cases, oefeningen en praktijksituaties.

Tijdens en na de training word je door het uitvoeren van persoonlijke praktijkopdrachten gestimuleerd om de geleerde zaken blijvend toe te passen en gaan we tijdens de tweede sessie dieper in op je eigen ervaringen om je weer een extra boost te geven in je ontwikkeling. Na deze sessies ontvang je een guideline waarin je met je team/collega’s samen gaat bespreken waar je de inzichten en vaardigheden vanuit de training ook daadwerkelijk in zet in de praktijk en hoe je als team/collega’s elkaar hierin verder kunt stimuleren en ondersteunen.

 

 

 

 

 

 

Startdatum

Data in overleg

Doelgroep

De training is gericht op medewerkers/leidinggevenden met een commerciële/ adviesrol die de besluitvorming bij klanten verder willen beïnvloeden. Je bent verantwoordelijk voor een eigen klantenbestand en bent bezig om goede, langdurige relaties met klanten op te bouwen.

Essentie opleiding

Markten zijn volop in beweging en vragen om een andere benadering. Een benadering waarin je maximaal effectief en resultaatgericht met klanten samenwerkt en opdrachten gegund krijgt. Een markt die meer vraagt om beïnvloeding dan om salestechnieken. Deze training geeft jou verder inzicht in het totale commerciële adviesproces, waarin het besluit van de klant om voor jou en jouw onderneming te kiezen het uitgangspunt is.

Hierbij weet jij wat het zijn van Trusted Advisor nu echt in houdt en waarom zou je dit willen. Ook leer je de ‘ingrediënten’ van vertrouwen volgens de Trusted Advisor vergelijking kennen en onderzoek je waar je ruimte voor verdere ontwikkeling bij jou ligt. (Deze ingrediënten zijn geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, intimiteit, zelf oriëntatie/egocentrisme).

Je leert relaties verder op te bouwen en te verdiepen (begrip, zorgzaamheid, attent, hulpvaardig; laat zien dat het je om de lange termijn gaat, show that you care)

Docenten

Fleur van Osch

Duur

Twee sessies van 4 uur

Data

Data in overleg

Locatie

Locatie in overleg

Kosten

Prijzen inhouse training:

Prijs voor VEA-leden en VPRA-leden - excl. btw:

Training tussen 1 en 6 personen €2250,- (begeleiding door 1 trainer) en bij 7 t/m 12 personen €3650,- (Begeleid door 2 trainers).

Prijs voor niet VEA-leden:+25%

 

Prijzen voor eenmalige actie: 'indivuele deelnemers': 

Voor VEA- of VPRA-leden: v.a. €499,-.p.p.. Bij deze prijs is uitgegaan van 6 deelnemers per groep. Bij minder aanmeldingen kan gekeken worden naar een andere prijs. Voor meer informatie kun je mailen naar juliette@vea.nl.

Prijs voor niet VEA- of VPRA-leden: +25%

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd? Mail dan nu naar Juliette@vea.nl!

Voor meer informatie

juliette@vea.nl
020 - 642 5642

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.