De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

linkedin google

VEA College 2019

Voor de VEA is professionele en persoonlijke ontwikkeling van iedereen uit de bureauwereld van zeer groot belang voor het leveren van toegevoegde waarde in ons vak. Het VEA College biedt hiervoor een programma van gekwalificeerde opleidingen, trainingen en workshops die zijn toegespitst op de adviserende kant van het communicatievak. Voor verschillende disciplines en niveaus, over verschillende onderwerpen. Bekijk hieronder het aanbod.

Vergroot
Piramide

Sluit

College piramide

Piramide

Selecteer het gewenste niveau en de soort opleiding

Stap 1
  • Young Professional
  • Professional
  • Management
Stap 2
  • Skill
  • Educatie

21 maart

VEA college

Effectief bij hoge werkdruk

Je echt vrij en goed voelen op het werk lukt niet altijd. Je agenda zit vol, je moet te veel doen in te weinig tijd. Leer hier handige stress rescues voor direct resultaat!

Meer informatie

Start 25 april

VEA college

Beïnvloeding op het werk

De laatste intensieve opleiding van vier dagen uit de reeks van vier VEA Overtuigend opleidingen, essentieel voor het verdiepen van je leiderschapskwaliteiten als professional in het communicatievak.

 

Meer informatie

2 mei, 27 mei en 4 juni

VEA college

VEA Overtuigend Presenteren

Overtuigend presenteren is vaak de sleutel voor succes of het nu gaat om een voorstel aan je klant of een new business presentatie. In deze intensieve VEA opleiding van drie dagen gaan we aan de slag en bouwen we aan jouw overtuigingskracht.

Meer informatie

2 mei, 27 mei en 4 juni

VEA college

VEA Overtuigend Communiceren

Als goede junior professional bewijs je jouw meerwaarde door een overtuigende manier van communiceren en pro-activiteit. Deze intensieve 3-daagse opleiding geeft je daarvoor de juiste inzichten en bagage. Voor junior professionals met tenminste twee jaar werkervaring (voorheen de Competente Accountmanager).

Meer informatie

28 en 29 mei

VEA college

C4 Creative Content Copy Course

Inspirerend, Eigentijds en Effectief.

De Content Copy Cursus leert je niet alleen inspirerende content te schrijven maar vooral dat schrijven begint met een onderscheidend creatief concept.

Meer informatie

28 mei, 13 juni en 25 juni

VEA college

VEA Overtuigend Leiderschap

Hoe bouw je jouw leiderschapkwaliteiten als senior verder uit in de hectische bureauomgeving. Vaak gaat dat met vallen en opstaan in de praktijk, maar met deze intensieve VEA opleiding van drie dagen leer je het veel sneller. 

 

 

Meer informatie

Start vrijdag 7 juni

VEA college

VEA C2O ConceptOntwikkelingsCursus

Deze intensieve opleiding is al jaren een succes en heeft veel communicatie coryfeeën voortgebracht. Het maakt Creatieven, Concepters, Communicatie Strategen en Managers van Merken en bedrijven zichtbaar creatiever. C2O levert vakmensen op hoog creatief niveau af. De cursisten krijgen 10 dagen les (1 dag per week).

Meer informatie

September 2019

VEA college

VEA Kickstart 2019

Naast het reguliere aanbod van VEA Colleges, organiseert de VEA ook VEA Kickstart. Dit programma is specifiek voor startende talenten en biedt een solide basis waarin alle facetten van ons mooie communicatievak aan bod komen.
LET OP: INSCHRIJVINGEN VOOR 2019 ZIJN NOG GESLOTEN! 

Meer informatie

Data in overleg

VEA college

Effective Client Relationships (VEA Inhouse Training)

Een training in twee dagdelen die ervoor zorgt dat je vanuit kracht en zelfvertrouwen meer invloed krijgt op in de samenwerking met klanten, collega’s en andere stakeholders.

Meer informatie

Data in overleg

VEA college

Win-win: Successful Negotiation (VEA Inhouse Training)

Een training in twee dagdelen die je leert hoe je snel en effectief verschillen van mening, opvattingen en inzichten kunt overbruggen om snel positieve resultaten te bereiken.

 

Meer informatie

Data in overleg

VEA college

Personal Branding in dialoog en presentatie (VEA Inhouse Training)

Een training in twee dagdelen die je leert hoe je jezelf scherper kunt profileren, waardoor je sneller en efficiënter resultaten kunt boeken. Deze training laat je in anderhalve dag kennismaken met de kracht van je eigen persoonlijkheid.

 

Meer informatie

Data in overleg

VEA college

Personal Power and Influence (VEA Inhouse Training)

Een training in twee dagdelen die je leert hoe je door optimaal gebruik te maken van jouw unieke skillset je zakelijke en persoonlijke doelen kunt bereiken. Een grotere persoonlijke effectiviteit door het versterken van jouw persoonlijke kracht.

 

Meer informatie

Data in overleg

VEA college

Workshop Projectmanagement met Toegevoegde Waarde

Strak projectmanagement bespaart kosten, verkort doorlooptijden en verbetert het humeur. Tijdens de bekende workshop Projectmanagement met Toegevoegde Waarde van Engels & Partners leren deelnemers in twee geconcentreerde dagdelen de kneepjes van het vak. Met direct merkbaar resultaat.

Meer informatie

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.