Aansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheidverzekering

Fouten maken is menselijk, ook bij werkzaamheden bij een ander. Bescherm uw vermogen voor aansprakelijkheidsstelling bij schade.

U heeft te maken met veeleisende klanten. Zij verlangen dat u diensten van hoge kwaliteit levert. Daar zijn voor u risico’s aan verbonden. Leveringsvoorwaarden bieden vaak onvoldoende bescherming. Klanten hanteren vaak hun inkoopvoorwaarden. Waar een mismatch ontstaat dient u extra beschermd te zijn. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt uitkomst. In nauw overleg met de VEA is door Aon een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld die is afgestemd op de specifieke risico‚Äôs die u als communicatie adviesbureau loopt.

Wilt u meer informatie of een offerte, kijk op de site van Aon of neem direct contact op via:
ondernemingen.team4@aon.nl
088 810 81 74

Voordelig verzekerd via VEA
De VEA heeft Aon benoemd als partner in verzekeringen. Als VEA-lid kunt u daardoor profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. VEA en Aon hebben gezamenlijk voor communicatie adviesburaus een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld. De verzekeringen zijn afgestemd op de specifieke risico’s die u in uw vakgebied loopt.

Aon houdt van korte lijnen en persoonlijke advies.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie