De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

linkedin google
Terug naar nieuws-overzicht

Zes vacatures voor Effie Jury’s

Persbericht, 6 Mei 2014, Amsterdam

Voor het eerst is het mogelijk jezelf voor te dragen voor een van de zes vacatures voor de Effie-jury. Kandidaten moeten beschikken over ruime ervaring op het gebied van marketing of reclame, liefst in een branche die nog niet is vertegenwoordigd en/of met uitgebreide expertise in online/ digital of e-commerce.

Het openstellen van de juryselectie past in het streven van de Effie-organisatie om zichzelf te vernieuwen en te verjongen. Mireille Spapens, BVA bestuurslid en binnen Effie verantwoordelijk voor de juryselectie: “Tot nu toe dragen de juryvoorzitters en de besturen van VEA en BVA nieuwe juryleden voor. Het is niet moeilijk om uitstekende kandidaten te vinden – een Effie jurylidmaatschap is prestigieus  en gewild - maar het wekt de schijn van een besloten bolwerk. Dat vinden we niet meer van deze tijd. Het is goed dat iedereen die zich intensief wil buigen over wat de meest effectieve reclamecampagnes van het jaar zijn, dit nu zelf kenbaar kan maken.”

Vacatures

De Effie kent drie jury’s: Gedrag, Bewustwording en Merk. Elke jury wordt voorgezeten door een onafhankelijke juryvoorzitter.
In de jury voor gedragscampagnes zijn er twee vacatures voor VEA-leden en één voor een BVA-lid. In de jury voor bewustwordingscampagnes is er een vacature voor een BVA-lid en een vacature voor een VEA-lid. In de jury voor merkcampagnes is er een vacature voor een VEA-lid. Je kunt maximaal drie jaar jureren voor de Effies. Elk jaar komen er dus weer nieuwe vacatures vrij.

Aanmelden en selectie

Kandidaten kunnen zich melden tot maandag 12 mei  a.s. door een email te sturen naar info@effie.nl. De Effie Stuurgroep, met vertegenwoordigers uit de besturen van BVA en VEA, maken de keuze uit de kandidaten en beslissen wie in welke jury’s kunnen plaatsnemen. Selectiecriterium naast ervaring en expertise is dat de organisatie waar een jurylid werkzaam is ook lid is of wordt van BVA of VEA. Dit geldt uiteraard niet voor de juryleden die onafhankelijk zijn.

De prestigieuze Effies van BVA en VEA voor de meest effectieve reclamecampagnes worden donderdag 9 oktober voor de 30e keer uitgereikt tijdens de vijfde editie van ‘De 24 Uur van de Reclame’.

EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).
Meer informatie: www.effie.nl

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:
Linda Boks, bestuur VEA, e-mail:  Linda.Boks@ZenithOptimedia.nl

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.