De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

linkedin google
Terug naar nieuws-overzicht

VEA Future Bosses Lunch is terug!

Jong talent ontmoet bureaudirecteuren aan het strand in Cannes... En jij kunt daar nog bij zijn!

 

Na het succes van vorig jaar organiseert de VEA, de vereniging van toonaangevende communicatieadviesbureaus, voor de tweede keer de VEA Future Bosses Lunch in Cannes. Op woensdag 20 juni krijgen jonge talenten de kans om te lunchen met de directeuren van o.a. Alfred, Code D’azur, TBWA, BSUR, Admix, Kumpany, Brandbase, Cheil en Indie.

Juliette Hammana, VEA: “Vorig jaar was het geweldig om te zien dat jong talent niet alleen geïnteresseerd was in het verhaal van de directeuren, maar de directeuren juist ook heel erg in dat van de jonge talenten!”

 

Het organiseren van de Future Bosses Lunch past bij de ambitie van de VEA om talenten te stimuleren in hun vakontwikkeling. Nieuw dit jaar is daarom de samenwerking met RA*W, die voorafgaand aan de lunch een internationale spreker organiseert: Tom Morton, SVP Strategy US van R/GA.

Sophie Benink, bestuurslid RA*W: “Sarah Watson, Global Strategy Officer van BBH NY, was vorig jaar private speaker voor RA*W en nu curator van ons Strategy & Trends programma. Tom Morton is haar man en is enorm enthousiast om ons dit jaar zijn kant van het verhaal te vertellen. We zullen het met hem gaan hebben over trends die ons werk, de industrie en de rol van een strateeg beïnvloeden en daarnaast zal hij zijn visie geven op the way forward. Een sessie vol learnings voor jong en hongerig talent.”

 

Details:
  • Wat: VEA Future Bosses Lunch
  • Wanneer: Woensdag 20 juni van 12:00 tot 15:00
  • Waar: In de strandtent van de Embassy of Dutch Creativity (Long Beach)

 

Voor wie is het?

De talenten worden aangewezen door het bestuur van Jonge Honden en RA*W, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor talenten die niet via hen naar Cannes afreizen! De voorwaarden zijn simpel: Jij als jong talent bent niet ouder dan 32 jaar, je reist al naar Cannes dit jaar en bent werkzaam bij een bureau in de functie van creatief, strateeg, productie of account. Daarnaast stimuleer jij ontwikkeling en vernieuwing in het vakgebied. 

 

Aanmelden?

Stuur een mail naar info@vea.nl met daarin: Je naam, bureau, functie, leeftijd en een stelling die jij graag aan tafel zou willen bespreken. Aanmelden kan tot woensdag 13 juni. 

 

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
W.H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.