De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

linkedin google
Terug naar nieuws-overzicht

Prins en Van den Bosch in VEA-bestuur

AMSTELVEEN – Yvonne Prins (Client Service Director UM) en Dirk van den Bosch (CEO DigitasLBi Nederland & Executive DigitaslLBi Europe West) zijn toegetreden tot het VEA-bestuur. Yvonne volgt Ruud de Langen (CEO Mindshare) op als vertegenwoordiger van de mediabureaus. Dirk neemt de plaats in van Rens Plandsoen (Managing Partner RLVNT) als vertegenwoordiger van de digitale bureaus.

Yvonne Prins: “Ik vind het een eer dat ik gevraagd ben om deel te nemen in het VEA-bestuur. Ik denk dat ik met mijn brede visie op communicatie, mijn nieuwsgierigheid en mijn passie voor merken kan helpen om ons vak verder te brengen. Ik vind het een uitdaging om te kijken of ik creativiteit en media dichter bij elkaar kan brengen. Want in een wereld waar content en media een steeds belangrijkere rol spelen voor merken, geloof ik dat alleen een hele intensieve samenwerking tussen de creatieve-  en mediabureaus kan leiden tot het optimaal inzetten van elkaars kwaliteiten”.

Dirk van den Bosch: “De VEA heeft de afgelopen tijd een enorm rijke activiteitenkalender ontwikkeld en is continue in beweging. Een van de belangrijkste ontwikkelingen is de groeiende samenwerking tussen creatieve en digitale brancheverenigingen. Iets wat hard nodig is gezien de samensmeltende marketing- en communicatiewereld. Ik zie het als een uitdaging om hier een substantiële bijdrage aan te leveren”.

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.