De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

linkedin google
Terug naar nieuws-overzicht

Dutch Digital Day - 27 Juni 2014

Apple, FitBit, NASA en Booking.com tijdens Dutch Digital Day

Vandaag zijn de sprekers bekend gemaakt van Dutch Digital Day, een dag voor en door de beste digitale bureaus op 27 juni aanstaande bij Undercurrent in Amsterdam. De organisatie beloofd een middag van inspiratie, innovatie, games, gadgets, codes en digital drugs.

Op het programma staan onder andere de internationale topsprekers Joshua Davis (NY-based digital artist) en Gadi Amit (founder van de FitBit). Koert van Mensvoort geeft zijn visie op de manier waarop de mens met technologie de natuur transformeert. Arjan Haring, travel scientist bij Booking.com vertelt alles over geluksalgoritmen en het geheim van big data. De Australische Tim Buesing, Creative Director bij Reactive komt on stage met eenrobot arm speciaal ontwikkeld voor kinderen met de ziekte van Duchenne.

Ook staan er presentaties van enkele UX topnamen op het programma. Zo vertelt de Amerikaanse Sam Hashemi alles over UX design bij NASA en wordt Apple ontwerper Bas Ording tijdens een interview aan de tand gevoeld over zijn werk met en voor Steve Jobs.

Tijdens het event is er tevens een innovatieve playground met onder andere de Oculus Rift, een Digital Graffiti Wall, de nieuwste game SXPD, google glass apps, het kickstarter project Fish on Wheels en de Random kissing booth. Kortom… genoeg inspiratie en ook nog leuk om mee te spelen.

De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel en BBQ en mondt uit in een echte industry party.

Het event wordt georganiseerd voor PIBN (Platform Internetbureaus Nederland). Kaartjes inclusief BBQ & industry party kosten €100,- En daar zijn voor de verandering ook nog eens alle drankjes bij inbegrepen. VEA leden krijgen 20% korting met de speciale toegangscode VEA20 via http://dutchdigitalday.com/tickets
 

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
Generaal Vetterstraat 82
1059 BW Amsterdam

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.