WANTED: FUTURE BOSSES

Zie jij jezelf later bij de top van de reclamewereld aanschuiven? Kom dan in Cannes lunchen met de echte bazen!Elk jaar worden veel activiteiten georganiseerd in de week van Cannes Lions. Opvallend is dat veel van deze activiteiten georganiseerd worden voor directeuren en alleen te betreden zijn wanneer je daarvoor een uitnodiging hebt gekregen. VEA brengt hier verandering in en organiseert dit jaar daarom de VEA Future Bosses Lunch, aan het strand in Cannes. De naam zegt het al; deze lunch is speciaal voor aanstormend talent. En jij kunt daarbij zijn!De jonge talenten krijgen de kans om aan tafel te schuiven met de directeuren van de meest toonaangevende bureaus van Nederland.Wat?              VEA Future Bosses LunchWaar?            In de strandtent van de Embassy of Dutch Creativity (Long Beach)Wanneer?      Woensdag 21 juni van 12:30 tot 15:00 Dussss…

  • Ga jij al naar Cannes in de week van de Cannes Lions?
  • Werk je bij een bureau in de functie van creatief, strateeg, productie of account?
  • Ben je niet ouder dan 32 jaar?
  • Stimuleer je vernieuwing in ons vakgebied?
  • En gun jij jezelf een uitgebreide lunch met bureaudirecteuren om te kunnen netwerken en te praten over de toekomst van het vak?

 Geef je dan snel op!Door het beperkt aantal plekken kan helaas niet iedereen deelnemen. Het enige wat je hoeft je doen is ons in één zin te vertellen waarom jíj bij de VEA Future Bosses lunch aanwezig moet zijn! Doe dit door te reageren op het Future Bosses Facebookbericht met jouw motivatie én een mail te sturen naar info@vea.nl met je contactgegevens.  

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie