VEA x IAB Nederland Webinar – Q&A

We merken dat de uitdagingen waar onze leden en de klanten van onze leden mee te maken krijgen nooit (meer) ééndimensionaal zijn. Ze vragen om een grote diversiteit en disciplines, dus kortom een branchevereniging die breder kijkt, denkt en werkt. Daarom willen wij graag vanaf 1 januari 2021 fuseren met IAB Nederland.

Door de kracht, kennis en netwerken van VEA en IAB Nederland samen te voegen en uit te breiden wordt er een verbindend netwerk gecreëerd dat waarde levert in de hele keten waarin plaats is voor creatie, media, data, en technologie. We creëren hiermee een brancheplatform voor iedereen in de branche: van CEO’s tot starters. Voor professionals werkzaam bij adverteerders, media-, reclame- en communicatiebureaus, ad-techpartijen en uitgevers.

Stel je vraag!
Wij begrijpen dat deze voorgenomen fusie vragen kan oproepen. Daarom organiseren wij op 8 oktober twee digitale sessies waarbij wij toelichting geven op de voorgenomen fusie. Wil je daar bij zijn? De eerste sessie zal van 10.00 tot 11.00 uur plaatsvinden en de tweede van 13.00 tot 14.00 uur.

Daarnaast hebben we een hoop vragen al beantwoord middels een Q&A.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie