VEA tekent Charter Diversiteit

Op donderdag 23 januari organiseerde Diversiteit in Bedrijf in samenwerking met FunX een werkbezoek voor ondertekenaars van het Charter Diversiteit.

Talmon Kochheim, directeur van de VEA was een van deze ondertekenaars. Door het tekenen van het charter laat de VEA zien dat het streven naar diversiteit en inclusie belangrijk is voor de organisatie. Als branchevereniging in de reclamesector draagt de VEA bij aan de bewustwording van stereotypering onder de leden. Het uiteindelijke doel is om lid organisaties te faciliteren bij het aannemen van divers talent en zich te ontwikkelen tot organisaties waarin iedereen zich thuis voelt.

Bedrijven die het Charter Diversiteit ondertekenen, committeren zich aan zelf-opgestelde doelen om diversiteit en inclusie op de werkvloer te bevorderen. Zij krijgen daarbij ondersteuning van Diversiteit in Bedrijf, een initiatief van de Stichting van de Arbeid. Dit project ondersteunt werkgevers en werknemers in hun streven naar meer diversiteit in hun organisaties via het aanreiken van kennis, netwerken en advies.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie