VEA Future Bosses Lunch 2018

Jong talent ontmoet bureaudirecteuren aan het strand in Cannes… 

Na het succes van vorig jaar organiseerde de VEA, de vereniging van toonaangevende communicatieadviesbureaus, voor de tweede keer de VEA Future Bosses Lunch in Cannes. Op woensdag 20 juni kregen jonge talenten de kans om te lunchen met de directeuren van o.a. Alfred International, Code D’azur, Bruut Amsterdam, BSUR, Admix, Cheil, Indie, Brandbase, Kumpany, 
TBWANEBOKO, Selmore, Halal, WeFilm en Dept.

Het organiseren van de Future Bosses Lunch past bij de ambitie van de VEA om talenten te stimuleren in hun vakontwikkeling. Nieuw dit jaar is daarom de samenwerking met RA*W, die voorafgaand aan de lunch een internationale spreker regelde: Tom Morton, SVP Strategy US van R/GA.

Sophie Benink, bestuurslid RA*W: “Sarah Watson, Global Strategy Officer van BBH NY, was vorig jaar private speaker voor RA*W en nu curator van ons Strategy & Trends programma. Tom Morton is haar man en was enorm enthousiast om ons dit jaar zijn kant van het verhaal te vertellen. We hebben het gehad over trends die ons werk, de industrie en de rol van een strateeg beïnvloeden en daarnaast gaf hij zijn visie op the way forward. Een sessie vol learnings voor jong en hongerig talent.”

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie