Jong talent opgelet: Inschrijvingen VEA Kickstart weer geopend!

De inschrijvingen voor de VEA Kickstart zijn weer geopend! De VEA Kickstart is een gratis opleidingsprogramma voor jong talent binnen de reclamebranche. Het programma start op 7 september en bestaat uit 11 gastcolleges die worden gegeven door grote namen in de reclamebranche.

Vorig jaar startte de VEA dit initiatief om meer aandacht te besteden aan de talentontwikkeling van starters. De opleiding geeft jonge talenten een goede basis waar ze profijt van hebben in hun ontwikkeling. De verschillende colleges zijn toegespitst op de praktijk en in tegenstelling tot vorig jaar zullen de deelnemers ook zelf aan de slag gaan met de stof die ze leren. Onderwerpen die dit jaar aan bod komen zijn onder andere Merk- en Digitale strategie, Copywriting, Marketing PR, Klantrelaties & New Business en Contentstrategie + Publishing.

Het programma is bestemd voor jong talent met 0-3 jaar werkervaring dat op dit moment werkzaam is bij een van de VEA leden. Ben je zelf een jong talent en wil je graag de VEA Kickstart volgen? Vraag je leidinggevende dit formulier te ondertekenen. Er is plek voor 40 deelnemers, dus wees wel snel, want vol is vol.

Meer informatie is te vinden op de website.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie