VEA invites HOALA | Uitverkocht

Met trots kondigen we een nieuwe samenwerking met Hoala aan! Hoala is hèt vooraanstaande Strategie opleidingsprogramma (ook wel Account Planning genoemd), met de beste strategen van over de hele wereld als docenten.

In september start de Hoala Strategy Master Course in Amsterdam, waarop VEA leden 10% korting krijgen. Omdat de master zelf slechts een beperkt aantal plekken heeft (16), bieden we iedereen die hier niet aan deel kan nemen een speciale ‘VEA Invites’! Dit keer een VEA Invites Hoala met Aisea Laungaue, Partner en Chief Strategy Officer van Anomaly LA en tevens één van Hoala Master docenten. VEA Invites Hoala is gratis en alleen toegankelijk voor VEA leden.

Everything Is Media: How Planners Can Help Build New Brands From Scratch

Tussen Hollywood en Silicon Valley zijn er ontzettend veel innovaties en nieuwe manieren van denken die invloed hebben op hoe merken (opnieuw) worden uitgevonden. Aisea Laungaue, Partner en Chief Strategy Officer bij Anomaly LA, zal zijn belangrijkste insights hierover delen. Niet alleen ontdek je hoe Anomaly omgaat met moderne merken als Allbirds en het Cannabis wellness merk Dosist, maar ook hoe ze omgaan met innovatieve merken als Facebook en Uber Eats. Leer hoe strategen hun skills kunnen verbeteren en hun aanpak t.o.v. nieuwe, voordelige merken en organisaties kunnen optimaliseren.

Dit event is uitverkocht en daarom is inschrijven niet meer mogelijk.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief