Online Masterclass: Magic in the meeting room – charisma in pitches & presentaties

Steeds vaker blijkt dat de overtuigingskracht juist zit in hoe we met opdrachtgevers om gaan. Toch werken we vooral aan de inhoud van de voorstellen en te weinig aan de vorm waarin we ons ideeën goed presenteren. Zelfs de meest ervaren professionals slaan soms de plank mis door teveel op de inhoud te letten. Dat kan anders.

Tijdens deze online masterclass raak je snel thuis in de wereld van charisma en autoriteit. Wat is het verschil tussen beiden? Wanneer zet je in op de inhoud en wanneer helpt een flinke dosis charisma om beter gehoord te worden. Hoe hoog scoor je op de charismabarometer? Je leert jezelf in 2 uur beter kennen. Je toetst jezelf. Je ontdekt daarbij waar jouw “quick wins” liggen om jezelf en jouw presentaties overtuigender en met meer charisma neer te zetten.

Deze online masterclass is bedoelt voor iedereen met minimaal 5 jaar werkervaring die graag zijn/haar zichtbaarheid en communicatiekracht tijdens presentaties willen vergroten. Tijdens de Masterclass wordt er gewerkt met 5 ingrediënten:

  • Authenticiteit
  • Missie & Visie
  • Wij-gevel
  • Taal & stem
  • Lichaamstaal

Wanneer: vrijdag 4 december van 10.30 – 12.30

De hoofdtrainer: Maximiliaan Winkelhuis

Co-trainer: Madelon Schaap

 

Inschrijving kost 50 euro per deelnemer (excl. 21% BTW) voor VEA-leden en medewerkers. Niet VEA-leden betalen een opslag van 25%. Meld je aan door een mailtje te sturen naar felicia@vea.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief