Koffiedik Kijken 2021: Together to get there

We gaan het dit jaar iets anders doen. Normaal gesproken was Koffiedik Kijken het evenement waar je nieuwe en oude bekenden tegenkwam tijdens de ontvangst, de voorspellingen en vooral ook tijdens de traditionele borrel in de foyer van het Tropeninstituut. Om toch dat gevoel van mensen ontmoeten te realiseren introduceren we dit jaar, voorafgaand aan de voorspellingen, de Koffiedik Kijken – Koffie Toer!

Dat werkt als volgt. We hebben op verschillende locaties wandelroutes uitgezet waar je 4 x een kwartier loopt met een andere collega uit de branche. Bij een aantal vaste punten ontvang je een versnapering en wissel je van wandelpartner. Uiteindelijk kom je terug op je vertrekpunt en ga je weer naar huis.

Rond 16:00 uur is iedereen weer fris thuis en kun je klaar gaan zitten voor het online programma. Neem plaats op je bank en stream de uitzending van Koffiedik Kijken, de uitreiking van het Gouden Koffiekopje en Adformatie’s Person of the Year naar je tv-scherm. Als afsluiter volgt er nog een leuke Koffiedik Kijken Quiz met allerlei mooie prijzen om te winnen!

Programma donderdag 28 januari, offline & online
13:00 – 15:30 uur Koffiedik Kijken Koffie Toer
16:00 uur Koffiedik Kijken TV
17:30 uur Koffiedik Kijken Terugblik Quiz
18:00 uur Einde programma

Je wilt hier natuurlijk bij zijn! Dus meld je snel aan via www.koffiedikkijken.com

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie