Vergroot je Charisma

Je bent trots als een pauw op je organisatie, je nieuwe campagne of je plan voor een betere wereld. Je wilt er graag over vertellen. Op een podium, in een vergaderzaal, in de media of voor collega’s. Dankzij deze workshop durf je dat vol vertrouwen te doen. Want je bent er inmiddels van overtuigd dat je met meer charisma meer aandacht krijgt voor de inhoud van je verhaal. Je hebt ontdekt dat charisma iets is dat je kunt ontwikkelen en vergroten.

Petra Stienen en Maximiliaan Winkelhuis begeleiden al vele jaren beginnende en ervaren sprekers in het bedrijfsleven, bij maatschappelijke organisaties, bij de overheid en in de politiek. Maak ook kennis met hun verfrissende aanpak. Ontdek hoe je authentieker, speelser en met meer gevoel je verhaal overtuigend kunt neerzetten. De studiedag geeft je veel praktijkvoorbeelden, tests en tips die je helpen jezelf te laten zien, daarvan te genieten en anderen te raken met je verhaal.

Aan de slag met jouw communicatiekracht
Charisma is er niet alleen voor natuurtalenten. In het dagelijks leven – en in ons professionele bestaan – zien we ook mensen die optimistischer en zelfverzekerder zijn dan anderen. Het ontwikkelen van charisma gaat soms vanzelf en soms is een duwtje in de juiste richting al voldoende om veel meer rendement te halen.

Tijdens onze studiedag raak je snel thuis in de wereld van charisma en autoriteit. Wat is het verschil tussen beiden? We leren je werken met de klassieke vijf ingrediënten van charisma: authenticiteit, positieve missie en visie, wij-gevoel, beeldend taal- en stemgebruik en lichaamstaal. En we maken je wegwijs in onze unieke methode om te werken met innerlijke stemmen van charisma: de spelende stem, de rebelse stem, de lichamelijke stem, de sensuele stem en de invoelende stem.

De deelnemers gaan samen aan de slag
Op deze dag leer je jezelf beter kennen. Je toetst jezelf aan de hand van jouw eigen voorbeelden en je krijgt feedback van de andere deelnemers. De theorie en de praktische oefeningen helpen je al snel om meer autoriteit en meer charisma uit te stralen in jouw professionele omgeving. Je ontdekt hoe je met onze methode binnen korte tijd je communicatiekracht kunt vergroten en versterken.

De studiedag is voor leiders, managers, consultants en coaches die op zoek zijn naar meer overtuigingskracht. Deelnemers komen uit tal van branches en vakgebieden. Denk aan marketeers, reclamemakers, advocaten, accountants en beleidsmakers. Of bijvoorbeeld designers, choreografen, politici en diplomaten.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 7 november juni van 10.00 tot 16.30 uur. Corona volente. We houden ons aan het RIVM-protocol en hebben een grote zaal geboekt waardoor 1,5 meter afstand bewaren goed mogelijk is.

De trainers: Petra Stienen en Maximiliaan Winkelhuis. Zie: www.yourmaximum.com en petrastienen.nl

De kosten: € 325,- ex 21% BTW voor de studiedag inclusief lunch, hand-outs en het boek ‘Vergroot je charisma’.

De locatie: Het Broekerhuis, Leeteinde 16, 1151 AK Broek in Waterland; in 15 minuten makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal. 

Inschrijven: email naar max@yourmaximum.com of bel 06-53740356.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief