Overtuigend Presenteren

Je werkt een aantal jaren in het communicatievak en moet steeds vaker presenteren. Dat lukt redelijk, maar het kost veel moeite en stress. Het verkopen van ideeën, concepten, strategieën, plannen en campagnes zou je beter willen kunnen, overtuigender en met meer effect. En dát kun je leren! Niet alleen het presenteren aan grote groepen, maar ook het presenteren in kleine gezelschappen. In drie intensieve dagen, verspreid over drie maanden, gaan we aan de slag met het verbeteren van jouw presentatievaardigheden. De training is volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk in communicatiebureaus. Account professionals, creatieven, strategen, producers, planners, designers: ze zijn allemaal welkom op deze workshop.

Bouwen aan overtuigingskracht

Je leert hoe je je beter kunt voorbereiden op de inhoud: de structuur van jouw betoog, de ijsbrekers, de kroonjuwelen van jouw betoog en de openings- en sluitzinnen. Ook kijken we naar jouw vorm: Hoe je bijvoorbeeld omgaat met de materialen de je gebruikt (PowerPoint, mock-ups, rapporten) en wat je doet met jouw stem en lichaam.
Daarbij is jouw interactie met anderen van groot belang. Wat doe je als er niet naar je wordt geluisterd? Of als je iets moet presenteren waar je niet zelf achter staat? Kan je daarin nog steeds succesvol zijn? In deze driedaagse training leer je hoe je je presentatievaardigheden aanmerkelijk kunt vergroten.

Voor wie?

Voor communicatieprofessionals met tenminste 3 jaar werkervaring. Het maakt niet uit van welke discipline je bent. Of je nu creatief bent of van account, strategie, media, digital of operations: als je presenteert en je wilt je daarin verbeteren dan ben je van harte welkom. Voor maximaal resultaat wordt deze cursus in kleine groepen gegeven. Daarom zijn er maximaal 10 plekken.

Cursus wordt gegeven door: Maximiliaan Winkelhuis (www.yourmaximum.com)

Data: Dinsdag 26 november, 17 december en 14 januari (2020).

Tijdstip: Alle drie de cursusdagen van 14.30 tot 21.00 uur

Prijs:

  • Voor VEA-leden € 1450,- excl. btw
  • Prijs voor freelancers werkzaam bij VEA-bureau +10%
  • Prijs voor niet VEA-leden +25%

Extra: De cursus is een combinatie met de cursus Overtuigend Communiceren.

Download inschrijfformulier

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief