Effective Client Relationships (VEA Inhouse Training)

De training is gericht op medewerkers/leidinggevenden met een commerciële/ adviesrol die de besluitvorming bij klanten verder willen beïnvloeden. Je bent verantwoordelijk voor een eigen klantenbestand en bent bezig om goede, langdurige relaties met klanten op te bouwen.

Markten zijn volop in beweging en vragen om een andere benadering. Een benadering waarin je maximaal effectief en resultaatgericht met klanten samenwerkt en opdrachten gegund krijgt. Een markt die meer vraagt om beïnvloeding dan om salestechnieken. Deze training geeft jou verder inzicht in het totale commerciële adviesproces, waarin het besluit van de klant om voor jou en jouw onderneming te kiezen het uitgangspunt is.Hierbij weet jij wat het zijn van Trusted Advisor nu echt in houdt en waarom zou je dit willen. Ook leer je de ‘ingrediënten’ van vertrouwen volgens de Trusted Advisor vergelijking kennen en onderzoek je waar je ruimte voor verdere ontwikkeling bij jou ligt. (Deze ingrediënten zijn geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, intimiteit, zelf oriëntatie/egocentrisme).Je leert relaties verder op te bouwen en te verdiepen (begrip, zorgzaamheid, attent, hulpvaardig; laat zien dat het je om de lange termijn gaat, show that you care)

Fleur van Osch

Data in overleg

Twee sessies van 4 uur

Prijzen inhouse training:Prijs voor VEA-leden en VPRA-leden – excl. btw:Training tussen 1 en 6 personen €2250,- (begeleiding door 1 trainer) en bij 7 t/m 12 personen €3650,- (Begeleid door 2 trainers).Prijs voor niet VEA-leden:+25% Prijzen voor eenmalige actie: ‘indivuele deelnemers’: Voor VEA- of VPRA-leden: v.a. €499,-.p.p.. Bij deze prijs is uitgegaan van 6 deelnemers per groep. Bij minder aanmeldingen kan gekeken worden naar een andere prijs. Voor meer informatie kun je mailen naar juliette@vea.nl.Prijs voor niet VEA- of VPRA-leden: +25%

juliette@vea.nl020 – 642 5642

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief