Coaching: Post & Kornet

Wij zijn Post & Kornet. We hebben zelf jaren in de reclame gewerkt. We kennen de cultuur, de behoeften en spanningsvelden en spreken dezelfde taal. We zijn er thuis.

Wat doen we?

Mensen fascineren ons en we zijn altijd benieuwd naar wat hen drijft en beweegt. Onze natuurlijke interesse in mensen komt goed van pas. Door ons coaching traject helpen we kandidaten met het (terug) vinden van hun focus en het krijgen van inzicht in hun drijfveren, kwaliteiten en uitdagingen, waardoor ze duidelijker keuzes maken en weer in hun kracht komen – dat kan trouwens heel goed op de plek zijn waar ze al werken. Indien gewenst kijken we ook naar andere passende opties in de markt. Doordat we op de hoogte zijn van de actuele vraag en aanbod van de markt kunnen we ook hierbij direct concreet en praktisch worden.

Ons doel voor recruitment of coaching is hetzelfde: mensen in hun kracht zetten. Motivatie is wat je ziet als mensen op hun plek zitten; als ze kunnen doen waar ze goed in zijn en uitgedaagd worden om het beste uit zichzelf te halen. Gemotiveerde werknemers zijn een absolute meerwaarde voor een bedrijf. Ze presteren beter, worden minder snel ziek, leveren een positieve bijdrage aan de cultuur van een bedrijf en misschien wel het belangrijkste, ze laten een organisatie groeien terwijl ze zelf groeien.

Wie zijn we?

Monique Post is na een WO studie Economie met specialisatie Marketing Management en Strategisch Personeelsmanagement, haar carrière bij Randstad gestart. Door de behoefte om zich meer op marketing te richten kwam ze bij Versatel terecht, maar pas bij INC-21 was ze thuis. Inhoudelijk vond ze het account werk uitdagend en de context van de bureauwereld boeiend. Een reorganisatie zorgde ervoor dat ze de overstap maakte naar werving en selectie. Dat was de perfecte keuze. Haar twee ‘liefdes’, mensen en de bureauwereld, komen daarmee samen.

Sonja Kornet rolde per ongeluk het reclamevak in. Een geluk want daar was het waar ze floreerde. Ze heeft bij verschillende bureaus Account, Traffic en Productie gedaan, met een uitstap naar het toenmalige DMIN (nu DDMA wat haar een behoorlijk netwerk heeft opgeleverd. In 2000 kwam ze in aanraking met werving en selectie. Dat bleek de ideale combinatie van het werken met mensen en haar opgedane ervaring in de bureauwereld. Sonja’s passie? Mensen! Haar woorden: “Het geeft me enorm veel voldoening en energie om als inspirator, spiegel, adviseur en katalysator bij te dragen aan de groei van mensen en organisaties.”

Contact

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie