Coaching: Els van Kuppeveld

Wie ben ik?

Mijn naam is Els van Kuppeveld en ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitwerken van reclamecampagnes bij de top (internationale) bureaus. Tijdens het werken als Account Director en Client Service Director merkte ik dat ik het gidsen van creative producers en account managers eigenlijk het leukste vond. Ook bleek me dat goed af te gaan. Momenteel werk ik als freelancer aan bureau-/opdrachtgeverskant en als mentor van jong talent. Zo blijf ik heerlijk met beide benen in het vak staan. Ik help creative producers en account managers met praktische tips & tools hun soft skills aan te scherpen. Het doel is hen weer enthousiast aan het werk laten gaan en hen helpen met effectiever werken, meer opdrachten binnenhalen en vooral de balans in hun werkleven efficiënt aan te passen en te bewaken.

Mijn passie

Jong talent! Luisteren en gidsen.

Mijn expertise

Ik probeer mensen terug te geven wat ik jarenlang in mijn schoot geworpen kreeg van getalenteerde collega’s, opdrachtgevers en vakgenoten. Dit doe ik door 1:1 mentor te zijn van jong account talent. Via RA*W Advertising, maar ook rechtstreeks. Jong talent hoort zich lekker en trots te kunnen voelen – Om wie ze zijn en om wat ze bijdragen aan campagnes voor opdrachtgevers en voor bureaus.
Alles is te leren. Daarom coach ik jong talent op een betrokken, zorgzame, doortastende en oprechte manier om beter ingezet te worden, eigen grenzen te stellen, enthousiaster te acteren en effectiever en krachtiger te zijn.

Contact

Meer info of de opzet van de 1:1 programma’s ontvangen? Kijk op Www.elsvankuppeveld.nl of bel mij direct op 06-11599424.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!

Nieuwsbrief

Sectie