De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

google

VEA College 2017

Voor de VEA is professionele en persoonlijke ontwikkeling van iedereen die werkzaam is bij een VEA bureau van zeer groot belang voor het leveren van toegevoegde waarde in ons vak. Het VEA College biedt hiervoor  een programma van gekwalificeerde opleidingen, trainingen en workshops die zijn toegespitst op de adviserende kant van het communicatievak. Voor verschillende disciplines, niveaus en over verschillende onderwerpen. Bekijk hieronder het aanbod.

VEA Overtuigend Leiderschap

VEA Overtuigend Leiderschap

Datum 18 mei 2017
Locatie

Het Broekerhuis in Broek in Waterland – www.broekerhuis.nl

Contact Irma van Os
Email
Download inschrijfformulier

Inschrijven

VEA Overtuigend Leiderschap is de derde training uit een reeks van vier VEA Overtuigend opleidingen, essentieel voor professionals in het communicatievak.

Je bent senior in de communicatie-branche en je neemt graag het voortouw. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je bent goed in je vak, maar echt leiderschap tonen is niet altijd even makkelijk. Als een goed leider communiceer je effectief en ben je in staat om te overtuigen, niet alleen door wat je zegt maar vooral door hoe je het zegt en wie je bent. Je weet te onderhandelen, te motiveren en eigen initiatieven goed te presenteren. Hoe bouw je jouw leiderschapkwaliteiten verder uit in de hectische bureauomgeving. Vaak gaat dat met vallen en opstaan, maar met deze intensieve VEA opleiding leer je het veel sneller.

Bouwen aan inspirerend leiderschap

Van senior professionals wordt een goede basiskennis van communiceren, presenteren, leidinggeven, delegeren en presenteren verwacht. Toch is er altijd ruimte voor groei en kunnen competenties worden aangescherpt. Deze vier trainingsdagen, verspreid over drie maanden, zijn ontwikkeld om van jou als senior professional een echte inspirator en overtuigend leider te maken. In de training is veel aandacht voor leiderschapsstijlen, intermenselijke communicatie, delegeren, jezelf beter leren kennen, het vinden van vangnetten voor jouw persoonlijke valkuilen, het inschatten van menselijke drijfveren bij anderen en het werken met charismatisch leiderschap versus autoriteit.

Programma van dag tot dag

Mail naar irma@vea.nl voor gedetailleerde informatie.

De VEA Overtuigen Cyclus

De VEA Overtuigend Leiderschap is de derde training uit een reeks van vier VEA Overtuigend opleidingen, essentieel voor professionals in het communicatievak.

VEA Overtuigend Communiceren
VEA Overtuigend Presenteren
VEA Overtuigend Leiderschap
Beïnvloeding op het werk

Start datum

18 mei 2017

Doelgroep

Voor senior communicatieprofessionals (account AD/CSD, creatie, digital, media, strategie) met zo'n 5 jaar werkervaring. Het maakt niet uit van welke discipline je bent. Als je leiding geeft en je daarin wilt verbeteren dan ben je van harte welkom.

Essentie opleiding

Traint leiderschap en overtuigingskracht voor senior communicatie professionals bij bureaus. In drie dagen verspreid over drie maanden, gaan we aan de slag met het verbeteren van jouw leiderschapskwaliteiten. Deze training is helemaal toegespitst op de dagelijkse bureaupraktijk. We werken met kleine groepen, maximaal 10 deelnemers zodat je je zo goed mogelijk kunt ontplooien als leider.

Docenten

Maximiliaan Winkelhuis www.yourmaximum.com

Duur

3 dagen van 14.30 tot 21.00 uur

Data

18 mei, 8 juni en 22 juni 2017

Locatie

Het Broekerhuis in Broek in Waterland – www.broekerhuis.nl

Kosten

Prijs voor VEA-leden € 1450,-- excl. btw

Prijs voor VPRA-leden € 1450,-- excl. btw

Prijs voor freelancers werkzaam bij VEA-bureau +10%
Prijs voor niet VEA-leden +25%

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier
Graag per email sturen aan irma@vea.nl

Voor meer informatie

irma@vea.nl
020 642 5642

Download inschrijfformulier

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
W.H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.