De vereniging van communicatie adviesbureaus

De VEA is de vereniging van de toonaangevende communicatie adviesbureaus in Nederland

google

VEA College 2017

Voor de VEA is professionele en persoonlijke ontwikkeling van iedereen die werkzaam is bij een VEA bureau van zeer groot belang voor het leveren van toegevoegde waarde in ons vak. Het VEA College biedt hiervoor  een programma van gekwalificeerde opleidingen, trainingen en workshops die zijn toegespitst op de adviserende kant van het communicatievak. Voor verschillende disciplines, niveaus en over verschillende onderwerpen. Bekijk hieronder het aanbod.

Vergroot
Piramide

Sluit

College piramide

Piramide

Selecteer het gewenste niveau en de soort opleiding

Stap 1
  • Young Professional
  • Professional
  • Management
Stap 2
  • Skill
  • Educatie

Data in overleg

VEA college

Effective Client Relationships (VEA Inhouse Training)

Een training in twee dagdelen die ervoor zorgt dat je vanuit kracht en zelfvertrouwen meer invloed krijgt op in de samenwerking met klanten, collega’s en andere stakeholders.

Meer informatie

Data in overleg

VEA college

Win-win: Successful Negotiation (VEA Inhouse Training)

Een training in twee dagdelen die je leert hoe je snel en effectief verschillen van mening, opvattingen en inzichten kunt overbruggen om snel positieve resultaten te bereiken.

 

Meer informatie

Data in overleg

VEA college

Personal Branding in dialoog en presentatie (VEA Inhouse Training)

Een training in twee dagdelen die je leert hoe je jezelf scherper kunt profileren, waardoor je sneller en efficiënter resultaten kunt boeken. Deze training laat je in anderhalve dag kennismaken met de kracht van je eigen persoonlijkheid.

 

Meer informatie

Data in overleg

VEA college

Personal Power and Influence (VEA Inhouse Training)

Een training in twee dagdelen die je leert hoe je door optimaal gebruik te maken van jouw unieke skillset je zakelijke en persoonlijke doelen kunt bereiken. Een grotere persoonlijke effectiviteit door het versterken van jouw persoonlijke kracht.

 

Meer informatie

Data in overleg

VEA college

Time Management (VEA Inhouse Training)

Een training in twee dagdelen die je direct effectiever en efficiënter laat werken. Het biedt je tools om prioriteiten te stellen en brengt organisatie brengt in je toch al overvolle werkdag, waardoor je meer tijd overhoudt.

Meer informatie

Data in overleg

VEA college

Workshop Projectmanagement met Toegevoegde Waarde

Strak projectmanagement bespaart kosten, verkort doorlooptijden en verbetert het humeur. Tijdens de bekende workshop Projectmanagement met Toegevoegde Waarde van Engels & Partners leren deelnemers in twee geconcentreerde dagdelen de kneepjes van het vak. Met direct merkbaar resultaat.

Meer informatie

januari en maart

VEA college

Post-HBO Digital & Online Marketing

De kern van de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe marketingstrategieën en hoe deze concreet en succesvol actiematig zijn uit te voeren.

Meer informatie

18 januari 2017

VEA college

Online marketeer A

Tijdens deze korte opleiding kom je in contact met de belangrijkste gereedschappen waar een online marketeer over beschikt: de website, user experience, search engine optimization (SEO), Google Adwords (SEA), online advertising, e-mail marketing, Google Analytics en conversion rate optimization (CRO).

Meer informatie

19 januari 2017

VEA college

VEA Kickstart

Naast het reguliere VEA aanbod organiseert de VEA nu ook het zogenaamde VEA Kickstart programma, specifiek voor startende talenten. Wij bieden hiermee een solide basis waarin alle facetten van ons mooie communicatievak aan bod komen. Om zoveel mogelijk mensen een vliegende start te kunnen geven, bieden wij alle VEA leden dit opleidingsprogramma gratis aan.

Meer informatie

30 januari 2017

VEA college

Marketingcommunicatie-B Essentials

De korte en intensieve cursus Marketingcommunicatie-B Essentials is heel geschikt om je de voornaamste begrippen uit de SRM-opleiding Marketingcommunicatie-B (Online en Offline) eigen te maken.

Meer informatie

7 februari 2017

VEA college

Mediaplanning

De opleiding Mediaplanning verschaft je de kennis, het inzicht en de vaardigheden om het krachtenveld waar binnen een mediaplan tot stand komt te doorgronden.

Meer informatie

10 februari 2017

VEA college

VEA C2O ConceptOntwikkelingsCursus

Deze intensieve opleiding is al jaren een succes en heeft veel communicatie coryfeeën voortgebracht. Het maakt Creatieven, Concepters, Communicatie Strategen en Managers van Merken en bedrijven zichtbaar creatiever. C2O levert vakmensen op hoog creatief niveau af. De cursisten krijgen 10 dagen les (1 dag per week).

Meer informatie

maart 2017

VEA college

Content Marketing (verkorte post-hbo)

De opleiding Content Marketing leert je een succesvolle content strategie en concepten te ontwikkelen en in de praktijk te implementeren. Je leert zowel een eigen content strategie vast te stellen als je eigen visie op content marketing te ontwikkelen voor jouw organisatie.

Meer informatie

16 maart 2017

VEA college

Online Marketingcommunicatie (Post HBO)

Met de opleiding Online Marketingcommunicatie geven we de (marketing) communicatie professional antwoord op de vraag hoe je de nieuwe digitale kanalen per doelgroep specifiek en op een zinvolle manier kunt inzetten, hierbij inspelend op de actuele trends en ontwikkelingen.

Meer informatie

16 maart 2017

VEA college

Social Media (verkorte post-hbo opleiding)

De opleiding is erop gericht je te leren hoe je Social Media binnen jouw organisatie vanuit een strategisch kader inzet. Onderwerpen als trends, ontwikkelingen en strategie van Social Media, tactics, tools en praktijkcases worden uitgebreid besproken.

Meer informatie

24 maart 2017

VEA college

Marketingcommunicatie-B (Online en Offline)

Voor wie zich verder wil professionaliseren als online en offline marketingcommunicatiespecialist. Ontwikkel de kennis en vaardigheden om een doelgroepgericht, onderscheidend en consistent marketingcommunicatieplan te schrijven.

Meer informatie

10 april 2017

VEA college

Usability, Experience & Conversie (korte opleiding)

De opleiding Usability, Experience & Conversie is erop gericht je verder te helpen op het gebied van usability en leert je hoe je de performance van je website kunt verbeteren door een succesvolle user experience te creëren. Ook is er ruim aandacht voor methoden die leiden tot een optimale conversie.

Meer informatie

10 april 2017

VEA college

Digital & Webanalytics (korte opleiding)

De opleiding Digital & Webanalytics is erop gericht je praktisch en concreet verder te helpen op het gebied van online analytics en de mogelijkheden van Google Analytics in het bijzonder. Je leert hoe je je website en online campagnes met behulp van webanalytics kunt analyseren en optimaliseren om zo het maximale uit je website en campagnes te halen.

Meer informatie

21 april 2017

VEA college

VEA Beïnvloeding op het werk

De laatste intensieve opleiding van vier dagen uit de reeks van vier VEA Overtuigend opleidingen, essentieel voor het verdiepen van je leiderschapskwaliteiten als professional in het communicatievak. Deze workshop noemen we Beïnvloeding op het werk.

 

Meer informatie

24 april 2017

VEA college

VEA Overtuigend Communiceren

Als goede junior professional bewijs je jouw meerwaarde door een overtuigende manier van communiceren en pro-activiteit. Deze intensieve 3-daagse opleiding geeft je daarvoor de juiste inzichten en bagage. Voor junior professionals met tenminste twee jaar werkervaring (voorheen de Competente Accountmanager).

Meer informatie

24 april 2017

VEA college

VEA Overtuigend Presenteren

Overtuigend presenteren is vaak de sleutel voor succes of het nu gaat om een voorstel aan je klant of een new business presentatie. In deze intensieve VEA opleiding van drie dagen gaan we aan de slag en bouwen we aan jouw overtuigingskracht.

Meer informatie

11 mei 2017

VEA college

Masterclass Branding & Positionering

De Masterclass Branding & Positionering verschaft je de kennis, de vaardigheden én het inzicht om strategische merkvraagstukken op te lossen.

Meer informatie

19 juni 2017

VEA college

Conceptontwikkeling

In de training Conceptontwikkeling leer je 'out of the box' te denken en help je jouw creativiteit in te zetten bij het ontwikkelen van concepten voor de marketingcommunicatie van merken.

Meer informatie

Sharing is caring   •   Deel op

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Contact • VEA

Vereniging van communicatieadviesbureaus
W.H. Keesomlaan 4
1183 DJ Amstelveen

Postbus 2322
1180 EH Amstelveen

T. 020 - 642 5642
E.
KvK nummer 40530266
BTW nummer NL 00 25 64 609.B.01
Bic ANBANL 2A
IBAN NL 31 ABNA0548326452
ABN AMRO 548326452
Postbank 538834

Sluit

Inloggen My VEA

Ben jij je inloggegevens kwijt?

Vervelend, maar snel opgelost.
Vul het emailadres van je VEA inlog in. Wij sturen je een email
met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.